background image

Kies hieronder je favoriete merk:

Gilletteģ scheermesjes worden ruim 100 jaar gebruikt door mannen om het gezicht te scheren. Dagelijks gebruiken meer dan 600 miljoen mannen alleen al een scheermesje van Gillette.


Al ruim 100 jaar bestaat Wilkinson Sword al en geeft zowel mannen als vrouwen een prachtige gladde huid. Dankzij het team van slimme wetenschappers, weet Wilkinson altijd met nieuwe innovaties te kome


Veet is speciaal voor vrouwen en een nieuwe manier om bijvoorbeeld eenvoudig supergladde benen te krijgen. Veet werkt zonder mesjes, dus je hebt geen last van stoppeltjes of kans op wondjes.


Venus is de speciale vrouwenlijn scheermesjes van Gillette. Deze zijn ideaal om comfortabel mooie gladden benen te krijgen. De Venus scheermesjes zijn vooral gemaakt voor gemak en comfortabel scheren.


BIC biedt een volledig assortiment speciaal ontworpen producten, om te voldoen aan de verschillende scheerbehoeftes van de consument, voor zowel vrouwen als mannen.


Nivea verzorgingsproducten voor het scheren


Sanex verzorgingsproducten voor na het scheren


De Vergulde Hand is een uiterst betrouwbaar en kwalitatief zeer hoogstaand merk. Het staat voor huidvriendelijke verzorging omdat het hypoallergeen en dermatologisch is getest.


Prijsvergelijking:

Kies:
Man Vrouw
Prijs:
Maak uw selectie:
Selecteer merk:
Maak uw selectie:
Selecteer Categorie:
Maak uw selectie:

2012 ©INTERNETADRES SCHEERMES.NL DISCLAIMER | CONTACT | LINKPAGINA